Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان و صنعتگران در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با تحول در دانش فنی و تبدیل جنس چدنی «گاید سوپاپ» به برنج موفق به مصرف بهینه سوخت و جلوگیری از روغن‌سوزی در خودرو شدند.

گروه استان‌های خبرگزاری آنا، مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه از جمله مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی است که توانسته با فراهم کردن فضای مناسب پای صنعتگران و تولیدکنندگان را به این مرکز باز کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت والاموتور که در زمینه تولید «گاید سوپاپ» (راهنمای سوپاپ) فعالیت دارد، توانسته با استقرار و حضور در مرکز رشد واحد ساوه به موفقیت‌هایی دست پیدا کند.

مدیرعامل شرکت والاموتور در گفتگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: نحوه آشنایی ما با دانشگاه آزاد اسلامی ساوه به این صورت بود؛ یکی از دوستان که استاد دانشگاه است به من اطلاع داد که مرکز رشد دانشگاه از ایده‌های فناورانه و صنایع حمایت می‌کند و از سوی دیگر موضوع دانش‌بنیان هم مطرح بود که از پیشنهاد همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی استقبال کردیم.

مهدی مهدوی‌نیا در مورد فعالیت این شرکت اظهار کرد: محصول تولیدی ما گاید یا راهنمای سوپاپ است که این محصول داخل سرسیلندر انواع خودروها استفاده می‌شود. گایدهای سوپاپ در انواع چدنی یا برنجی ساخته می‌شوند که محصول تولیدی شرکت والاموتور از  جنس برنجی است.

مدیرعامل شرکت والاموتور خاطرنشان کرد: این شرکت که نزدیک به دو سال است همکاری خود را با مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه آغاز کرده، عمده محصولاتش را به شرکت‌های سرسیلندرساز عرضه می‌کند.

وی درباره تحول دانش فنی که در ساخت گایدهای سوپاپ به کاربرده شده است به آنا گفت: جنس قطعات چدن را به برنج تبدیل کردیم که این تغییر در مصرف بهینه سوخت و جلوگیری از وقوع مشکل روغن‌سوزی در خودرو تأثیر مثبت از خود برجای گذاشت.

این صنعتگر درباره میزان اشتغالزایی شرکت متبوع خود بیان کرد: اکنون هشت نفر مشغول کار هستیم، چهار نفر شرکای اصلی این کار و چهار نفر هم از کارکنان استخدامی فعال هستند.

مهدوی‌نیا با بیان اینکه روزانه 4 هزار قطعه تولید می‌کنیم، اظهار کرد: دستگاه‌هایی که استفاده می‌کنیم، دستگاه‌های CNC (تراش اتوماتیک) و فوق‌العاده پیشرفته هستند.

وی با بیان اینکه گاهی به‌دلیل نبودن یک قطعه همکاری بین‌کارگاهی نیز شکل گرفته است، گفت: فعالیت دیگر شرکت اینکه، نوعی مته برای کارمان استفاده می‌کردیم که در ایران وجود نداشت و توانستیم این کار را با همکاری کارخانه‌ای در قزوین تولید کنیم؛ چراکه قبلاً این ابزارها باید از ترکیه یا آلمان وارد می‌شد.

این فعال صنعتی درباره ارتباط صنعت و دانشگاه و نوع همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه گفت: مذاکرات خوب و سازنده‌ای با دانشگاه انجام شده و امید است تا در سال جهش تولید بتوانیم با تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه  افزایش تولید را محقق کنیم.

انتهای پیام/4117/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: مراکز رشد دانشگاه آزاد روغن سوزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه رشد دانشگاه آزاد اسلامی مرکز رشد دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۸۸۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: ابتکار بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال در حوزه پخش و ارسال مرسولات پستی در رویداد «ره‌آورد فناورانه» به‌عنوان برنامه جانبی دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان مقام اول را کسب کرد.

مهدی علی‌نقیان با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به اینکه در سومین روز از رویداد حمل‌ونقل دانش‌بنیان در رویداد ره‌آورد فناورانه مقام اول را کسب کرده‌ایم، اظهار کرد: حوزه فعالیت شرکت لجستیک هوشمند پارس، بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال در حوزه پخش و ارسال مرسولات پستی است.

وی با بیان اینکه این شرکت در حال حاضر یک سری پروژه با شهرداری اصفهان برای جمع‌آوری زباله‌های تر و خشک انجام داده‌ایم و نتایج مناسبی را به دست آوردیم، اضافه کرد: الگوریتمی که توسعه دادیم، الگوریتم توانمندی است که قادر به حل مسائل به‌صورت بهینه در ابعاد بزرگ است و این موضوع مزیت رقابتی شرکت لجستیک هوشمند پارس شده است.

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی اصفهان و عضو هیئت رئیسه شرکت لجستیک هوشمند پارس تصریح کرد: ما در این شرکت می‌توانیم با بسیاری از شرکت‌های دانش بنیان همکاری کنیم تا بتوانند هزینه‌های خود را با استفاده از این الگوریتم کاهش بدهند.

وی با تاکید بر اینکه این نرم افزار در حوزه مسیریابی وسایل نقلیه است، ادامه داد: مسئله مسیریابی وسایل نقلیه از سال ۱۹۶۰ به بعد در دنیا مطرح شده است و به مرور الگوریتم‌های بهتری در این حوزه توسعه داده شده است.

علی‌نقیان با بیان اینکه ما در این حوزه در دنیا دو رقیب داریم که در آمریکا و کانادا هستند، تاکید کرد: الگوریتمی که توسط این شرکت توسعه داده شده است، به میزان بسیاری از نظر عملکردی قابل رقابت با شرکت‌های خارجی است و می‌تواند مسائل را در زمان بسیار کوتاهی حل کند که این موضوع دستاورد بسیار مهمی است.

وی با اشاره به اینکه استفاده از این الگوریتم از نظر استفاده برای شرکت‌های حوزه پخش و حوزه ارسال مرسولات پستی می‌تواند بین ۲۰ تا ۳۰ درصد زمان سفر این شرکت‌ها را کاهش دهد و ناوگان حمل آن‌ها را ۱۰ تا ۱۵ درصد کاهش دهد، افزود: در حال رایزنی با یک سری شرکت هستیم که برای استفاده از این نرم افزار بتوانیم به آن‌ها خدمت‌رسانی کنیم.

کد خبر 750115

دیگر خبرها

  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • تمرکز بر توسعه سبد سوختی کشور با تکیه بر افزایش مصرف CNG و LPG ضروری است
  • معمای بنزین در ایران
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»