Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه راه‌اندازی سرای نوآوری انار در این دانشگاه را دستاوردی مهم دانست و عنوان کرد که ایده‌های نو از حمایت سرا برخوردار می‌شوند.

جواد نصر در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره تازه‌ترین فعالیت‌ها و دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه اظهار کرد: اخذ مجوز راه‌اندازی سرای نوآوری انار در این واحد دانشگاهی از مهم‌ترین دستاوردهای حاصل‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

**بیشتر بخوانید:

ورود علم و فناوری به ترش و شیرین‌های «صد دانه یاقوت»

سایت «مترجم هوشمند فرازین» چه کارایی‌هایی دارد؟

وی افزود: با توجه به اهمیت محصول انار در منطقه ساوه (سطح زیر کشت 10 هزار و 500 هکتار و تولید 100 هزار تُن)، سرای نوآوری انار مانند یک دانشکده تخصصی راه‌اندازی شده و در این راستا همه تحقیقات در تمام حوزه‌های مرتبط با انار اعم از کشاورزی، صنعتی، حقوقی و ... قابل انجام بوده و افرادی که ایده‌های نو دارند با حمایت سرای نوآوری ایده خود را اجرا و تا مرحله تولید اقتصادی پیش خواهند برد.

معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه خاطرنشان کرد: در این زمینه سرای نوآوری انار این واحد دانشگاهی امکانات لازم مانند آزمایشگاه، دفتر کار و ... را با شرایط مشخص در اختیار افراد و شرکت‌ها قرار می‌دهد.

رایزنی‌ برای ارتباط صنعت و دانشگاه

نصر با بیان اینکه اقدامات و رایزنی‌های لازم برای ارتباط صنعت و دانشگاه انجام شده است، اظهار کرد: عقد قرارداد مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه با شرکت‌های علمی – صنعتی و ایجاد هسته‌های نوآور از دو مورد به هفت مورد از جمله اقدامات حوزه پژوهشی دانشگاه است.

وی افزود: همکاری با شرکت‌های والاموتور (قطعات موتور)، باهر اکسید (حلال‌های شیمیایی)، خشکبار عمان (فرآوری خشکبار)، پاروت (پرنده زینتی)، تیرچه بلوک فشرده، فرازین (نرم‌افزار کامپیوتر)، ریخته‌گری و تولید آلیاژهای جدید ازجمله پروژه‌های همکاری با صنعت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه بوده است.

این مسئول درباره اقدامات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در حوزه ارتباط با صنعت به آنا گفت: عقد تفاهم‌نامه در زمینه همکاری متقابل علمی، پژوهشی به‌منظور انجام طرح‌های تحقیقاتی، ایجاد واحد R&D (تحقیق و توسعه) شرکت در دانشگاه، برگزاری کارگاه‌ها و کلاس‌های آموزشی با ادارات و نهادهای مختلف ازجمله فرمانداری، شهرداری، جهاد‌ کشاورزی، شرکت نار ایران، شرکت سالمین، شرکت بوتان، دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و شرکت سن‌ایچ ازجمله همکاری‌های علمی این دانشگاه در حوزه صنعت بوده است.

انتشار بین‌المللی مجله فیزیولوژی گیاهی

نصر درباره فعالیت مجلات پژوهشی و تحقیقات علمی و طرح‌های درون و برون‌دانشگاهی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه اظهار کرد: دو مجله علمی پژوهشی را با مجوز وزارتین فعال داریم، مجله فیزیولوژی گیاهی (با زبان انگلیسی) که در سال 98 رتبه برتر بین مجلات استان مرکزی را کسب کرد، در اسکوپوس نمایه شده و در جشنواره فرهیختگان 1398 هم به‌عنوان مجله برتر انتخاب شد و اکنون در رتبه‌بندی جدید وزارت علوم در گروه نشریات بین‌المللی قرار گرفته است، ازجمله افتخارات واحد ساوه در حوزه نشر است و مجله پژوهش‌های اعتقادی و کلامی نیز در حوزه علوم انسانی مقالات برتر را چاپ می‌کند.

وی تعداد پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و دکتری دفاع شده از یکم فروردین 98 تا 28 مرداد 99 را به ترتیب 497 و 42 پایان‌نامه عنوان کرد و گفت: تعداد مقالات از ابتدای سال 1398 به ترتیب عبارتند از 55 مقاله علمی پژوهشی وزارتین، 15 مقاله JCR 2 WOS (بدون IF) و در مجموع 72 مقاله نتیجه تلاش‌های اعضای هیئت علمی واحد دانشگاهی ساوه بوده است.

نصر افزود: عقد قرارداد برای برگزاری دوره‌های آموزشی مدیریت پروژه و رله حفاظت برای شرکت پارس تابلو از فعالیت‌ها و طرح‌های برون‌دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه است.

به گفته معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه، غلامرضا خلج به‌عنوان پژوهشگر برتر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در جشنواره فرهیختگان سال 1398 از این واحد دانشگاهی انتخاب شد.

انتهای پیام/4117/4062/پ

منبع: آنا

کلیدواژه: دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد معاون علمی دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه واحد دانشگاهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۱۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم

مریم خوش‌سخن‌مظفر، رئیس مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم با بیان اینکه «بوت کمپ» آموزشی در دو بخش دانش‌آموزی و دانشجویی در این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: هدف از برگزاری این رویداد شناخت استعداد‌ها در حوزه بازی‌سازی، انتقال تجربیات بین مربیان این حوزه و صاحبان ایده و آشنایی فناوران با مباحث کسب‌وکار بوده و دانشگاه آزاد اسلامی در برگزاری این رویداد با پارک علم و فناوری و صندوق پژوهش و فناوری کریمه همکاری داشت.

وی افزود: در برگزاری این دوره آموزشی از دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، حوزه‌های علمیه و مؤسسات متعدد و تعدادی از معلمان و افرادی به‌صورت آزاد پذیرش شدند. در این رویداد حدود ۱۱۵ ایده داوری شدند و در داوری اولیه تعدادی از این ایده‌ها که دارای نمونه اولیه بودند یا یک ایده جالبی برای بازی‌سازی داشتند، انتخاب و به دوره‌های آموزشی بوت کمپ راه یافتند.

رئیس مرکز رشد واحد‌های فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد قم «بوت کمپ» برگزار شده در این دوره را با محور آموزش در حوزه بازی‌سازی به همراه پرسش و پاسخ معرفی کرد و ادامه داد: در برگزاری این رویداد کارگاه‌های شناخت بازی برگزار و از حضور استادان مختلف در حوزه‌های مختلف بازی‌سازی استفاده شد. در بخش دیگر بوت کمپ، فناوران و ایده پردازان به معرفی بازی‌های خودشان پرداختند و توسط داوردان ارزیابی شدند.

خوش‌سخن‌مظفر با بیان اینکه دومین روز از برگزاری «بوت کمپ» به مباحث کسب‌وکار، تیم سازی، نحوه کار تیمی و چگونگی ارائه دادن ایده و راه‌های موفقیت کسب‌وکار اختصاص داشت، گفت: برگزیدگان دو حوزه دانش‌آموزی و دانشجویی در مراسم اختتامیه رویداد گیم تایم معرفی و از آنها قدردانی خواهد شد.

وی مطرح کرد:‌ دانشگاه آزاد اسلامی چند سالی است که رویکرد خود را به سمت کارآفرینی تغییر داده و تلاش می‌کند از طریق مرکز رشد واحد‌های فناور رویداد‌های حوزه‌های تخصصی را برگزار کند در همین راستا از آبان ماه ۱۴۰۲ رویداد «گیم تایم» در حوزه بازی‌سازی آغاز به کارکرد. بوت کمپ‌ها یک دوره آموزشی فشرده و مهارتی هستند که فرد با شرکت در آن دوره آموزشی با حضور در فرایند‌های منظم هر روزه می‌تواند دانش کاربردی خود را به‌صورت مشخص و تخصصی افزایش دهد و بعد به‌صورت کاملاً حرفه‌ای وارد حوزه مورد نظر بشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • کسب ۴ گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • ۸ دستاورد علمی برپایی رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • برپایی میز خدمت دانشگاه آزاد اسلامی رودسر و املش در نماز جمعه 
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی