Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه گفت: از سال ۸۳ تا سال ۹۱ این واحد آموزشی شاهد رشد دانشجو تا ۱۴ هزار نفر بود و توانست با تامین امکانات لازم آموزشی برای تحصیلات تکمیلی، دارای رتبه جامع و واحد علوم تحقیقات شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  نارخبر، رضا حیدری نوری، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه در نشست خبری به مناسبت سی‌امین سالگرد تاسیس این واحد آموزشی با اشاره به تعدد بیش از اندازه دانشگاه در کشور گفت: در ایران بیش از کشور چین دانشگاه داریم، این تعدد دانشگاه موجب گسترش عرصه آموزش شده ولی بسیاری از آنها مطابق با استانداردهای سخت افزاری و نرم افزاری نیست و معدل های بالا در آنها نشانه مهارت علمی دانشجو نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جوانان باید در مکانی تحصیل کنند که امکانات لازم آموزشی را دارا باشد و گواهی پایان دوره تحصیلات این مراکز برای استخدام در نهادهای دیگر دولتی دارای ارزش علمی باشد.

حیدری بیان کرد: در ایران ۲۶۰۰ دانشگاه داریم که طبق مصوبه اخیر وزارت علوم، فعالیت دانشگاه های علمی کاربردی وابسته به دستگاه های اجرایی ممنوع شد تا شاهد افزایش کیفیت آموزش شویم.

وی ادامه داد: دانشگاه آزاد آماده خدمات دهی به سایر دانشگاه های دارای مجوزِ فعالیت برای افزایش توان آموزشی آنها بوده چراکه معتقدیم آینده سازان کشور باید از بهترین امکانات آموزشی بهره‌مند شوند.

پایان روند کاهش دانشجو در دانشگاه آزاد واحد ساوه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه اظهار کرد: از سال ۸۳ تا سال ۹۱ این واحد آموزشی شاهد رشد دانشجو تا ۱۴ هزار نفر بود و توانست با تامین امکانات لازم آموزشی برای تحصیلات تکمیلی، دارای رتبه جامع و واحد علوم تحقیقات شود.

وی افزود: در چهار سال اخیر شاهد کاهش دانشجو تا میزان ۸ هزار دانشجو در ۱۳۶ رشته تحصیلی این واحد آموزشی بودیم ولی با ۱۹۱ عضو هیئت علمی تمام وقت تلاش کردیم و به این روند کاهشی پایان دادیم.

چابک سازی و افزایش رشته های دکتری، سیاست دانشگاه آزاد ساوه برای پیشرفت

حیدری چابک سازی در انجام امور را سیاست واحد ساوه برای پیشرفت و افزایش کیفیت خدمات عنوان کرد و گفت: برای کاهش هزینه ها و تامین امکانات رفاهی بیشتر برای دانشجویان، از طریق بهینه سازی استفاده از ساختمان ها، تجهیزات و انرژی تلاش کردیم.

وی افزود: یکی دیگر از سیاست ها برای رونق واحد ساوه، توسعه تحصیلات تکمیلی است که هم اکنون در ۱۰ رشته دکتری دانشجو داریم.

این مسئول علمی بیان کرد: برای اینکه بتوانیم از نیروی جوان نیز بهره مند شویم با اساتید نیمه وقت که در مکان های دیگر هم مشغول بودند قطع همکاری کردیم تا از اساتید جوان تمام وقت بتوانیم بهره بگیریم.

وی پژوهش را زمینه ساز رشد دانست و از آمادگی دانشگاه آزاد واحد ساوه برای همکاری تحقیقاتی خبر داد و گفت: ۱۱ گروه فناور محور دانشجویی با حضور اساتید در این واحد آموزشی فعال هستند که یک گروه دانش بنیان و ۱۰ گروه دیگر هم از امکانات دانشگاه برای تولید و تجاری سازی استفاده می کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۰۲۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌ شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • حضور فعال دانشگاه آزاد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • حضور فعال دانشگاه آزاد نجف‌آباد در نمایشگاه بین‌المللی آموزش و پرورش
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • دانشگاه آزاد خمینی‌شهر سهم بسزایی در تربیت روانشناس دارد